Min tomat och chiliodling

Min tomat och chiliodling


Jag har alltid varit fascinerad av het mat och varit mäkta imponerad över de som pallar äta heta mat. Mitt första möte var på en thairestaurant där det starkaste de hade var en rätt med “3 chilis”. jag bad om att få den upphettad till “5 chillis” – tänkte hur starkt kan det bli. Starkt blev det, jag svettades och drack säkert en liter mjölk för att svalka ner mig. Skam den som ger sig. Jag har genom åren försökt jobba upp min toleransnivå men lyckas inte riktigt. Jag älskar när det är lite hett men lider när det blir för hett! SÅ nu har jag börjat odla egna chilis, och tomater. Jag sådde frön till egna plantor och otroligt nog tog sig alla plantorna! Fick ca 30 chiliplantor och har gett bort en hel del till vänner och bekanta och nu har jag några få kvar. Längtar tills de är klara!

20140720-181037-65437264.jpg

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

+ There are no comments

Add yours

Or