Knivbrev.se – test

Knivbrev.se – test


Vassa knivar är ett måste om du ska laga mat. Mina knivar kommer från Global och Kai-Shun och jag är väldigt rädd om dessa. Vanligtvis lämnar jag in mina knivar på slipning ett par gånger om året och sedan slipar jag själv hemma efter behov. Att köra iväg med knivarna tar ju tid och så glömmer jag bort det.

För ett par veckor sedan blev jag erbjuden att prova knivbrev.se mot att jag recenserade deras tjänst vilket jag nu gör. Jag skickade iväg en Globalkniv och en Kai-Shun, lite smått orolig om jag skulle få återse dessa. Men två dagar senare kom de tillbaka, vassa och fina.

De fördelar jag ser med knivbrev.se:

– Väldigt enkelt då allt sköts via internet och posten

– Mycket bra slipning, bra kvalité

– Det finns en försäkring som tillval om man skulle vara orolig att knivarna mot förmodan skulle komma bort i postgången

Förbättringsmöjligheter:

– Förpackningsförfarandet är lite komplicerat. Kanske man ska fundera här på hur förpackningarna av knivarna kan förenklas. Det var inte jobbigt att göra detta men kräver att man läser instruktionen…och det brukar jag inte orka göra.

Sammanfattningsvis är detta en tjänst jag absolut kommer att använda igen och kan varmt rekommendera till andra att prova. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att ha vassa knivar hemma.

Om författaren:  Christian Carlsson är trebarnsfar och hängiven grillare med stort intresse för mat och dryck och driver bloggen Grillpappan.se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

+ There are no comments

Add yours

Or