Kamado Joe, min nya kompis

Kamado Joe, min nya kompis


Jag har länge funderat på att köpa en kamadogrill och nu har jag äntligen gjort slag i saken! Det blev en underbar Kamado Joe som jag köpte av Kamadohouse.

Märker jag någon skillnad? Ja det kan jag lugnt säga. Dels är det så mycket enklare att hålla en jämn och låg temperatur när jag BBQ grillar low and slow. Den förbrukar knappt något kol och luftfuktigheten i grillen är hög och stabil. Vidare blir min kamdo joe extremt varm (om jag vill) – upp mot 400 grader. Perfekt när jag grillar pizza.

Jag köpte min grill av Kamadohouse och de levererade hem min Kamado Joe, monterade ihop den och instruerade om hur jag skulle använda den. Härlig service!

Kamado joe 1 Kamado joe 2 Kamadohouse Kamdo joe

Summary
Author Rating
Aggregate Rating
no rating based on 0 votes
Brand Name
Kammade Joe
Product Name
Kamdo Joe
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

+ There are no comments

Add yours

Or