
Grillad kycklinglårfile med stekt lök och majonnäs
Grillad kycklinglårfilé med stekt lök och majonnäs är sjukt gott. Dessutom är det mycket enkelt att göra. Ibland gör vi den här rätten som en kebab, ikväll blev det bara en god sallad till. Barnen tycker inte om lök men jag brukar även steka upp lite svamp och då blir det annat ljud i skällan!
Så nu är det dags att du fixar till grillad kycklinglårfilé med stekt lök och majonnäs.
Köp hem följande varor till fyra portioner:
- ca 600g kycklinglårfilé
- salt och peppar
- 4 gula lökar
- smör
- en nypa socker
- ca 1 dl äkta majonnäs
- 1 msk japansk soja
- 100g svamp
Såhär gör du:
- Förbered grillen för direkt grillning
- salta och peppra kycklinglårfilén
- grilla kycklingen på direkt grillning runt om så den får fin färg, det tar ca 10 min
- skiva gul lök och stek i smör och socker tills gyllene
- blanda majonnäs med soja, smaka av med salt och peppar
- stek svamp i olja och smör, salta och peppra
Lägg upp och njut av underverket!
Om författaren: Christian Carlsson är trebarnsfar och hängiven grillare med stort intresse för mat och dryck och driver bloggen Grillpappan.se
Summary

Recipe Name
Grillad kycklinglårfile
Published On
Preparation Time
Cook Time
Total Time
Average Rating





+ There are no comments
Add yours