Yakiniku i Beijing

Yakiniku i Beijing


Yakiniku är ett måste att prova för alla köttälskare. Jag var i Beijing eller Beijjan som vi brukar säga i förra veckan och åt underbar asiatiskt mat.

Yakiniku

Yakiniku

Jag undrar varför det ska vara så svårt att hitta god kinesisk mat i Sverige…det där med tre små rätter har jag aldrig någonsin sett i Asien. Allright, den här gången blev det yakiniku och det innebär ett härligt fat med tunt skivat kött av olika styckningar som man steker på en grill vid bordet, doppar det i en god sås eller bara salt och svartpeppar. En kall öl till det och himmelriket är nära.

Yakiniku

Yakiniku

Om författaren:  Christian Carlsson är trebarnsfar och hängiven grillare med stort intresse för mat och dryck och driver bloggen Grillpappan.se

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

+ There are no comments

Add yours

Or