Rabarberchutney

Rabarberchutney


Min fru Mirja odlar rabarber. Frågan är vad man ska göra med alla goa rabarber? Rabarberchutney såklart tyckte Mirja och gjorde den här. Den blev supergod och passar jättebra till en rökgrillad köttbit, bbq pulled pork, ja det mesta! Receptet hittade hon på http://www.petterknutsson.se/ – tack Petter för ett jättegott recept!

Ni hittar receptet här

Om författaren:  Christian Carlsson är trebarnsfar och hängiven grillare med stort intresse för mat och dryck och driver bloggen Grillpappan.se

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)

1 comment

Add yours
  1. 1
    Mirja

    Framför allt var det superlätt att göra! Och blev mycket. Vi fick två och en halv glasburkar som rymmer ca en halv liter. Ja, så en liter då …;-)
    Jag följde receptet som Christian hänvisar till och precis som Petter hade jag i färsk ingefära. Jag var lite osäker på hur starkt det skulle bli och tog därför bort kärnorna från chilin. Det kommer jag inte göra nästa gång. Gillar när det är lite sting och fick spetsa med cayennepeppar istället så nästa gång får kärnorna följa med! //mirja

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0.0/5 (0 votes cast)
    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

+ Leave a Comment

Or